Pokrmy z masa /

Recepty na pokrmy z hovězího, telecího a vepřového masa. Zabíjačkové speciality. Recepty na přípravu jídel ze skopového, jehněčího a kůzlečího masa, pokrmy z drůbeže a zvěřiny včetně domácího králíka. Pokrmy z ryb a z vnitřností. Kuchařku uzavírá abecední seznam jídel. Much C2b1d...

Full description

Main Author: Marienková, Anna
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Ikar, 1999
Series: Z babiččina receptáře
Subjects:
Conspectus: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dětřichov

Barcode Stocknumber Callnumber Location Status Issues
461250000387 DET 387 DET 641.5 (unknown) Available