London Boulevard - Bruen, Ken, 1951- (Plejáda, 2010)
Detektivní román, jehož hlavní hrdina se musí po propuštění z výkonu trestu vyrovnat jak se začleněním do normální společnosti, tak i se svou kriminální minulostí.